De gemakkelijkste online betaalrekening vergelijking site!

Advies of hulp nodig?
050 - 737 02 13

Ik ben op zoek naar:

Aantal betaalrekeningen die we voor u vergelijken

Aantal aanbieders na uw selectie

Algemene informatie zakelijke betaalrekeningen

Een onderneming gestart? Van harte gefeliciteerd! Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Welke bedrijfsvorm kies ik? Wat wordt de naam? En waar open ik mijn zakelijke rekening? De verschillen zijn namelijk groot.

Om u inzicht te geven in de onderlinge verschillen tussen betaalrekeningen, vergelijken wij voor u een groot aantal op de belangrijkste punten.

Verschillen betaalrekeningen
Betaalrekeningen verschillen onderling van elkaar wat betreft kosten op een aantal punten:

  • De hoogte van de periodieke kosten
  • Wel of geen eenmalige afsluitkosten
  • Negatieve rente bij in het rood staan
  • Kosten per transactie bij betalingsverkeer op uw rekening (verschil tussen verzekeraars is klein)
  • Kosten per transactie bij geldtransacties buiten Europa
  • In het bezit zijn van een bijbehorende creditcard

Kosten betaalrekening
Gemiddeld betaalt u enkele euro’s per kwartaal (per 3 maanden). Dit varieert tussen de €3 en €10. De kosten voor geldtransacties (buiten Europa), in het rood staan (negatief saldo op uw betaalrekening), eventuele afsluitkosten en kosten in het geval van een creditcard komen er logischerwijs bovenop. Het openen van, aan de rekening gekoppelde, spaarrekeningen is meestal gratis.

Wij vertrouwen erop u voorzien te hebben van alle informatie naar wens. Mocht u verduidelijking willen van de aangeboden informatie, neem dan contact met ons op. Graag staan wij u te woord.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450